urkul.se

Om oss

Hej och varmt välkommen till Urkul.se!


Urkul.se är en portal för dig som uppskattar roliga klipp och filmer och som vill ladda upp dina egna roliga klipp och filmer. Urkul lägger in egna filmer och filmer från andra kända hemsidor. Vi på Urkul vill att det ska vara enkelt att hitta filmer inom den kategori du önskar och vi visar enbart filmer, inga roliga historier eller liknande.


För oss är det viktigt att du trivs och att du får en positiv upplevelse när du besöker oss. Kontakta oss gärna med förslag på förbättringar eller andra åtgärder för att vi ska kunna få din upplevelse att bli så bra som möjligt.


Dela med dig av klipp och videor


Hittar du ett klipp du gillar kan du dela med dig på Facebook, Twitter eller e-posta till din vän helt kostnadsfritt. Självklart kan du kopiera videokoden och lägga till filmklippet på din hemsida/blogg.


Bli medlem på Urkul


Som medlem på Urkul kan du ladda upp egna videos, skapa en egen grupp, eller gå med i en grupp. Som medlem kan du också rösta och kommentera. Allt rör sig kring humor, att locka med ett skratt, att se till att din dag blir lite roligare. Vi ger dig roliga videor kort och gott.


Vem står bakom Urkul.se?


Urkul.se ägs och drivs av Swing Media AB som är baserat i Stockholm. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret eller via post Swing Media AB, BOX 11246, 100 61 Stockholm.

Läs våra Användarvillkor

© Copyright 2010 www.urkul.se Utvecklats av Swing Media